Fotosiden / Rottefælden i Svendborg 2021

Rottefælden i Svendborg 2021

 
 
 
 
2 dags tur til Rottefælden i Svendborg.
Vi har været på en dejlig tur til revyen Rottefælden i Svendborg, der har været opført siden 1883.
Vi kørte over Assens til Fåborg på den fynske sydkyst, hvor vi spiste frokost. På vej kørte vi igennem Snave hvor vi så heldige at se Polle`s knallert.
Førsr på eftermiddagen kørte vi forbi Hvidkilde til Svendborg, hvor vi blev indkvarteret på det hyggelige Hotel Ærø. Sidst på eftermiddagen kørte vi til Rottefælden, hvor vi starte med en revyplatte hvorefter der var revy.
Det var en revy med masser af grin og musikalsk underholding, en del var lige til bælte stedet og lidt under.
Efter en god natsøvn kørte vi til Odense hvor vi var inde at se Møntergården. Her var en tankevækkende udstilling om Fyn og Odense gennem årtusinde.
I gården uden for var der en udstilling der hedder Børnenes baggård.
Børnenes baggård er indrettet i en bygning fra 1799 og alt er bygget af ægte
gamle materialer og ting, som man havde 1800-tallet.
Efter en stor sandwich, som vi spiste i børnenes baggård, var der et par timer på egen hånd til at se lidt på Odense, som for tiden er ved at få lavet nærbane.
Kl.14.30 var det tid til at se det nye H.C.Andersen museum Det åbnede den 30. juni og er tegnet af den berømte japanske arkitekt Kengo Kuma og består af både indendørs og udendørs rum, der tilsammen strækker over 12600m2.
Musseet er desværre ikke helt færdig, så der var mange af de litterære værker der skulle være understøttet af lys og lyd der ikke var klar.
Sidst på eftermiddagen gik turen atter mod Hornslet med en flok seniorer der var godt trætte efter masse gode oplevelser og nogle gode grin.